Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Jutut

Nord Star 37 Patrol Fly

04.11.2014

TekstiSatu Björn

NordStar37PatrolFly

Asuttavat keskihyttiveneet ovat olleet Pohjanmaan rannikon erikoisuus, joka on sieltä levinnyt kolmen merkin voimin maailman ääriin saakka. Tämän tyyppisille veneille suojaisat sisätilat ovat ominaisia, mutta samalla hävitään avoimissa oleskelutiloissa, joita Suomessakin aurinkoisina kesinä halutaan. Nord Star 37:ssa asia ratkaistiin tilavalla yläohjaamolla.

Nord Star 37 Patrol Flyssä yläohjaamo sijaitsee melko takana. Sen etureuna on vasta ajohytin oven kohdilla, joten sinne ei juuri ohjaamoa ja paria penkkiä enempää mahtuisi, ellei yläohjaamoa olisi venytetty taka-avotilan päälle.

NordStar37PatrolFly

Tällä tempulla ajohytin katolle muodostuu erinomainen tila useammalle hengelle. Kun kalustuksesta on vielä tehty monimuotoinen eli sen saa käänneltyä helposti erilaisiin tarpeisiin, niin koko yläohjaamo vastaa hyvin oikeaa flybridgeä.
Ohjaamon penkkien avulla katolle saadaan neljän hengen oleskeluryhmä, takapenkkien muotoilulla aurinkotaso kahdelle hengelle ja vielä jää tilaa jääkaapille ja niin halutessa vaikkapa grilliparilallekin.

Teksti Vesa Leppä
Kuvat Seppo Evinsalo

Tiivistelmä Kippari-lehden 11/2014 jutusta

Lue myös nämä

X