Tilaa
Testit

Pikatesti: Berleypro-häikäisysuoja näytöille

Parhaastakaan elektroniikasta ei ole hyötyä, jos näytöstä ei saa selvää. Berleypron häikäisysuoja haastaa näytölle osuvan auringonpaisteen ja vesipisarat.

22.07.2022

Tekstijari rannisto

Veneilijöille ja kalastajille on jatkuvasti tarjolla entistä kehittyneempää elektroniikka ja isompia näyttöjä. Pienten kohteiden tulkinta isoltakin näytöltä vaatii kuitenkin keskittymistä ja häiriötöntä näköyhteyttä.

Kun aurinko häikäisee, näytöstä ei saa selvää. Säädettävät asennusjalat tuovat jonkinlaista apua, mutta erityisesti avoveneissä lopputulos jättää toivomisen varaa.

Kalastajat ovat ratkaisseet ongelman itsetehdyillä häikäisysuojilla, mutta nyt on tarjolla näyttöjä varten räätälöityjä suojia.

Otimme pikatestiin Berleypron häikäisysuojan, jonka asensimme 9 tuuman näytöllä varustettuun Garminin Gpsmap 923xsv -laitteeseen.

Helppo asentaa

Häikäisysuojan asentaminen on yksinkertainen toimenpide. Visiirin kiinnittämisessä hyödynnetään laitteessa olevia tasoasennuksessa käytettäviä valmiita reikiä. Asennuksessa tarvitaan vain mukana tulevat ruuvit. Joissakin näytöissä on ensin poistettava peitelistat, jotta ruuvien reiät tulevat esiin. Listat on helppo irrottaa.

Lue kaikki

MOOTTORI­VENEISTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X