Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Testit

Faster 635 CC

Moni mökkiläinen valitsee kuljetus- ja yhteysveneekseen tavanomaisen yleisveneen, koska ei halua tinkiä muista ominaisuuksista, kuten ajettavuudesta ja taloudellisuudesta. Ison Fasterin käyttäjän ei tarvitse tinkiä mistään, ja tarvittaessa mukaan mahtuu vaikka mönkijä. Sen avattava keularamppi avaa mökkiveneilyyn uusia ulottuvuuksia, eivätkä ajo-ominaisuudet jätä kovempaakaan ratinpyörittäjää kylmäksi.

02.06.2015

TekstiKarel Kakko

KuvatSeppo Evinsalo ja Timo Sarkkinen

Juha Snell Oy on vuonna 1974 perustettu perheyritys, joka on valmistanut Faster-alumiini- veneitä vuodesta 1978. Tehdas sijaitsee Tuusulan Kellokoskella.

Lukuisat vuosien aikana valmistuneet Faster-veneet ovat erilaisiin ammattitehtäviin räätälöityjä erikoisveneitä. Niitä on vuoden 1985 jälkeen valmistunut yli 400 kappaletta, joten yhtiön kokemus on työveneistä mittava.

Erikoisrakenteisten työveneiden ohella on mallistoon ja aikojen alusta kuulunut myös huvikäyttöön markkinoituja, erikokoisia avo- ja pulpettiveneitä.

Koska uusi Faster 635 on myös sarjavalmisteisten huvivenemallien lippulaiva, sopii muita työvenemäisempi ja ammattimaisempi tyyli siihen mainiosti.

Itse asiassa 635 lasketaan valmistajan puolelta kuuluvaksi sekä huvi- että työveneiden sarjaan.

Lue kaikki

MOOTTORI­VENEISTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X