Tilaa
Testit

Testissä Voyager 700 COB – Yhteysvene rankkaan käyttöön

Avoin keula ja fiksu etuovi tekevät saariston panssarilaivasta harvinaisen pätevän yhteysveneen kovaan käyttöön vuoden ympäri.

11.06.2021

Tekstiismo virta

Kuvattomi tähti

Kenelle: Vankkaa yhteysvenettä tarvitsevalle veneilijälle, joka arvostaa alumiinin huolettomuutta ja yksinkertaisen toimivia perusasioita.


Kaiteista sen näkee, että Vboatsin uusi Voyager 700 COB on tehty tavallista ronskimpaan käyttöön. Kalastajan vapatelineille kaiteet ovat aivan liian paksut, mutta koko veneen nostamiseksi kaiteista ilmaan ne olisivat varmaan ihan sopivat.

Sama linja näkyy muissa materiaalivalinnoissa. Pohjan alumiinilevyt ovat viiden millin paksuiset, kyljet neljä milliä ja turkki kolme. Ja runkolevyt on hitsattu toisiinsa sekä ulko- että sisäpuolisilla saumoilla. Tämä vene toimii taatusti myös täysverisenä jäänsärkijänä, ja jäätä särkemässä sen umpikeulainen sisarvene mainosvideolla esiintyykin. Kippari arvioi tuon umpikeulaisen (silloinen Volzhanka 700 Cabin) kolme vuotta sitten (Kippari 9/2018) saariston panssarilaivaksi ja samoista panssareista avokeulainenkin on tehty.

Lue kaikki

MOOTTORI­VENEISTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X