Tilaa
Uutiset

Trossi-palvelu alennettuun hintaan

26.03.2015

TekstiKiti Westerback

Tuttu juttuhan useimmille on, että Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsenseurojen jäsenet saavat Meripelastusseuran Trossi-palvelun 65 eurolla. Nyt OP:n vahinkovakuutus-liiketoiminta ja Suomen Meripelastusseura solmivat yhteistyösopimuksen, jonka tärkein käytännön muoto on etu Trossi-jäsenpalvelusta.

OP:ssa veneensä vakuuttaneet saavat Trossi-palvelun 20 euron alennuksella (vuonna 2015 Trossi-palvelun normaalihinta on 75 euroa).

– Haluamme edistää OP:n venevakuutusasiakkaiden turvallisuutta Meripelastusseuran kanssa tehtävän yhteistyön kautta ja tarjota edun Trossi-jäsenpalvelun vuosimaksusta saatavan alennuksen muodossa, sanoo johtaja Jukka Impiö OP:sta.

– Alennuksen saavat nykyiset ja uudet venevakuutusasiakkaamme. Meripelastusseuran kanssa tehtävä yhteistyö tukee myös OP:n perustehtävää. OP:n perustehtävä on edistää omistajajäsentemme, asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia, Jukka Impiö jatkaa.

– Trossi-jäsenmaksut muodostavat merkittävän osan toimintamme rahoituksesta, joten jokainen Trossi-jäsen on samalla mukana tukemassa vapaaehtoista meripelastustoimintaa ja siten parantamassa yleistä veneilyturvallisuutta. Trossi-jäseniä on tällä hetkellä noin 11 500 ja tavoitteenamme on jäsenmäärän kasvattaminen vähintään 20 000:een vuoden 2017 alkuun mennessä, Meripelastusseuran toimitusjohtaja Jari Piirainen kertoo.

Veneilijän on hyvä varautua tilanteeseen, jossa venematka keskeytyy yllättäen. Vesillä toimintakyvyttömäksi joutuneen veneen hinaaminen turvaan on maksullista, jos ihmisiä ei ole vaarassa. Ihmiset pelastetaan aina korvauksetta, mutta veneen siirrosta joudutaan perimään ns. omakustannushinta. Summa voi olla jopa satoja euroja pelastusaluksen koosta ja tehtävän pituudesta riippuen.

Suomen Meripelastusseuran Trossi-jäsenpalvelu takaa myös veneelle maksuttoman avun. Trossi-palvelu sisältää mm. hinauksen lähimpään satamaan, johon on saatavissa korjauspalveluja sekä apua korjaajan ja veneen väliaikaisen säilytyspaikan hankkimisessa.

OP Ryhmän muodostavat noin 180 itsenäistä osuuspankkia sekä niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Pohjola Vakuutuksen nimi muuttuu OP Vakuutus Oy:ksi alkuvuodesta 2016.

Kukin Trossi-jäsen voi hyödyntää vain yhden jäsenedun kerrallaan eli SPV:n kautta saatavaa 10 euron ja OP-vahinkovakuutuksen kautta saatavaa 20 euron alennusta ei voi yhdistää.

www.meripelastus.fi

Lue myös nämä

X