Tilaa
Näyttelyt

Valencia Boat Show 2019: Pienen näyttelyn suosio kasvaa

Valencia Boat Show on edelleen pieni venenäyttely, joka saavutti menneenä viikonloppuna uuden 22 500 kävijän ennätyksen.

05.11.2019

Tekstija kuvat Marko Lysmä

Valencia Marina -satamassa järjestetyssä tapahtumassa oli mukana yli 50 yritystä ja vedessä kellui koeajettavissa yli 60 venettä.  Näyttelyllä on mahdollisuuksia kasvaa suuremmaksi ja merkittävämmäksi toimijaksi.  Kiinnostus aikaisempaa paljon ammattimaisemmin hoidettua tapahtumaa kohtaan on lisääntynyt niin alan toimijoiden kuin veneilijöiden keskuudessa. Näyttelyn voi myös yhdistää kätevästi osaksi lomamatkaa. Esimerkiksi suositusta Alicantesta matka Valenciaan kestää autolla vain pari tuntia.


Espanjalaisen De Antonio Yachtsin D46 Cruiser ”European Power Boat of The Year 2019” oli näyttelyn yksi eniten huomiota herättäneistä veneistä. Yli 45-jalkainen unelma lähtee vesille 500 000 eurolla.


Espanjalainen Nuva M8 on ehdolla vuoden moottoriveneeksi 2020. Muotoilussa painopisteenä on edelleen viihtyisyys, kun veneen kanssa nautitaan päivästä. Nukkumaan mahtuu nyt neljä henkilöä.


Cannesissa ensiesitelty italialainen Cranchi E30 Endurance on edeltäjäänsä maltillisemmin muotoiltu, mutta erottuviin yksityiskohtiin on panostettu. Tyylipuhdas päivävene lähtee aalloille 121 500 eurolla.


Valencia Boat Show -näyttelyn myyntialueelle on vapaa sisäänpääsy. Myyntikojujen määrä ei vielä säväytä määrällisesti, mutta tarjoukset vetävät paikalle hyvin uutta yleisöä. Näyttelylippu on edullinen 5 euroa.


Guardia Civil valvoo alueella, että kaikki sujuu vesillä asianmukaisesti.

Lisätiedot: Valencia Boat Show

Lue myös nämä

X