Tilaa
Uutiset

Vehkakosken näyttely Palma de Pyyssä

28.05.2015

TekstiKiti Westerback

Jarmo ”Jaska” Vehkakoski (s. 1957) aloitti purjehdusharrastuksen 9-vuotiaana Helsingin Työväen Pursiseuran junnuissa. Optimistijollat vaihtuivat nopeasti isompiin veneisiin, ja monet seilausvedet tulivat Vehkakoskelle vuosien varrella tutuiksi eri veneiden miehistöissä.

Rakkaus mereen ja purjehdukseen on säilynyt Jaskan sydämessä, vaikka työ veneiden parissa on vienyt välillä aikaa omalta harrastukselta ja kuljettanut miehen pois kotikaupungistaan Helsingistä.

Intohimoisena ratapurjehtijana ja valokuvaajana tunnettu Vehkakoski on nyt palannut kotisatamaansa Pyysaareen ja ravintola ”Palma de Pyyhyn”, missä on avautunut hänen valokuvanäyttelynsä.

Pienten ja isojen tulosteiden parissa espoolaisessa Digihessu Oy:ssä toimiva Vehkakoski on tulostanut näyttelynsä ”Illasta aamuun, pikkasen päivää” kuvat kankaalle ja pinnoittanut ne kokeilumielessä 2-komponenttilakalla.

Näyttelyssä on esillä pääasiassa 2000-luvulla Saaristomerellä otettuja kuvia. Näyttely on avoinna koko kesän aina kauden syyskuun lopussa päättävään lipunlaskuun saakka. Pyysaaren ravintola on avoinna arkisin  klo 16 – (24), lauantaisin klo 12 – (22) ja sunnuntaisin klo 12 – (21).

Lue myös nämä

X