Tilaa
Uutiset

Veneilyvarusteita Hong Kongista

09.02.2016

TekstiKiti Westerback

Hong Kong on suomalainen koko perheen tavarataloketju, jonka valikoimassa on muun muassa työkaluja, puutarha-, kalastus- ja taloustarvikkeita sekä muita kotiin ja vapaa-aikaan liittyviä tuotteita. Perjantaina avattavassa Vene 16 -näyttelyssä se esittelee veneilyvalikoimaansa osastolla 4d39.

Entistä laajempi veneilytarvikevalikoima myymälöihin ja verkkokauppaan

– Olemme pitkään olleet Suomen suurimpia kalastusvälineiden ja -laitteiden jälleenmyyjiä. Kalastajat tarvitsevat usein myös veneilyyn liittyviä tarvikkeita. Veneilytarvikevalikoiman laajentaminen on siten merkittävä, mutta myös hyvin luonteva askel meille, kertoo Hong Kong Groupin toimitusjohtaja Mathias Kivikoski.

– Meiltä saa veneen ylläpitoon köydet, venemaalit, varaosat, koukut, pollarit, knaapit, venelenkit, airot, hankaimet ja muut perustarvikkeet. Vene-elektroniikan puolella tarjoamme esimerkiksi navigointiin kaikuluotaimia ja karttaplottereita. Toki myös veneturvallisuuteen liittyvät tuotteet, kuten pelastusliivit ja sammuttimet, löytyvät meiltä. Valikoimassamme on tilaustuotteena myös kanootteja ja pieniä veneitä, mutta varsinaiseksi venekaupaksi emme tähtää.

Myymälät, joissa laajin valikoima: Kerava, Vantaa, Parainen, Porvoo, Rauma, Vaasa ja hongkong.fi-verkkokauppa.

Myymälät, joissa veneilyn perustarvikkeet: Espoo/Espoon Keskus, Espoo/Martinsilta, Jyväskylä, Kaarina, Kangasala, Kokkola, Kouvola, Kuopio, Lahti, Laitila, Mikkeli, Nummela, Pirkkala, Pori ja Raisio.

Lue myös nämä

X