Tilaa
Testit

Wellcraft 210 Coastal tarjoaa makua ja näköä kalan pyyntiin

Amerikkalaiset kalastusveneet ovat yleensä monikäyttöisiä ja soveltuvat paljon muuhunkin kuin vain kalastukseen. Wellcraft 210 Coastal tarjoaa pienissä ulkomitoissa runsaasti venettä ja pitkälle riittäviä ajo-ominaisuuksia.

28.12.2012

Tekstikarel kakko

Kuvatseppo evinsalo

Mallisarjansa pienin vene on 210, joka on tarkoitettu 150-250 hevosvoiman perämoottorille. Suunnittelukategoria on CE-luokituksessa C, eli rannikkovedet kuten useimmilla tämän tyypin veneillä. Suorituskyky ja huippunopeus asettuu tehosuositusten mukaan 35-41 solmun väliin.

Amerikkalaisen mallisarjan pienimmällä keulakajuutallisella walkaroundilla voi hyvinkin tehdä päivän mittaisia kalastusreissuja koleissa syyskeleissä, jolloin hyttiä käytetään tauko- ja lämmittelypaikkana.

Avotilaa ja tasaista lattiapintaa on riittävästi useaan tarkoitukseen, joten se sopii myös suojaa antavaksi ja merikelpoiseksi yhteysveneeksi suurempien selkien ylitykseen.

Tämän kalaveneen omistajan ei tarvitse omistaa bensa-asemaa, kunhan kuskilla riittää malttia. Wellcraft on ennen kaikkea kiitollinen ja turvallinen ajettava.

Wellcraftin kajuutassa on v-vuode vinyylipatjoilla, sekä kemiallinen wc ohjaamolaipiota vasten tyynyllisen kannen alla.

Hytin mitat ovat melko vaatimattomat syvyys ja leveyssuunnassa, mutta korkeutta sen sijaan on hyvin.

Lue testi kokonaisuudessaan Kipparista 12/2012

Kajuutta on valoisa ja avaran näköinen. Pöytä on lisävaruste, jolla kalareissujen kahvitauot hoituvat mukavasti.

Lue myös nämä

X