Testit

Nord Star 32 Patrol

Parin vuoden takaisessa, uuden Nord Star 34:n koeajossa ei juuri puutteita havaittu, joten odotukset uutukaisen, numeroa pienemmän mallin kohdalla ovat luonnollisesti korkeat. Uutta kolmekakkosta kerrotaan suunnitellun ja kehitetyn kaksi täyttä vuotta, eli enemmän kuin veistämön mitään muuta mallia tähän saakka.

07.10.2015

TekstiKarel Kakko

KuvatKari Hautala

Tiloiltaan Nord Star 32 Patrol vastaa lähes täydellisesti isompaa kolmenelosta, kaikki on vain saatu taidokkaasti nivottua sopivasti typistettyihin mittoihin. Painoa on saatu karsittua tonnin verran, ja yksi lähtökohta on ollut mahdollisuus varustaa vene myös yhdellä moottorilla, jolloin hintapolitiikkakin voidaan asettaa eri lähtötasolle.

Nord Starin mallistohan on muutenkin hyvin yhteneväinen, eikä asiaan vihkiytymätön äkkivilkaisulta pysty isompien mallien kohdalla heti sanomaan, mikä malli on kyseessä.

Itse asiassa seuraava koko, 37-jalkainen, noudattelee sekin peruslayoutiltaan pienempiä 32- ja 34-jalkaisia versioita, joskin merkittävin ero 37-jalkaiseen ja sitä suurempiin malleihin on optio yläohjaamoon.

Lue kaikki

MOOTTORI­VENEISTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X