Tilaa
Uutiset

Elämysseikkailu Saimaalla

01.04.2015

TekstiEero Pöyhönen

”Kierrä ensin omatoimisesti Saimaata oman aikataulusi mukaan poiketen erityyppisillä rasteilla, joissa on tarjolla hauskoja kokemuksia ja elämyksiä. Tule sitten veneväen kokoontumiseen Savonlinnaan 17.–19. heinäkuuta”.

Näin kutsuu tänä kesänä ensimmäistä kertaa järjestettävä Saimaa BoatVenture veneilijöitä tutustumaan Saimaaseen.

Osallistujat lunastavat netissä Boatventure-passin, jolla saa alennuksia ja etuja mukana olevissa kohteissa. Hankkeen vetäjänä toimivan Olli Österlundin mukaan rasteja on tarkoitus ensimmäisenä vuonna saada mukaan ainakin parikymmentä.

Ilmoittautumalla mukaan netissä veneilijä lunastaa 55 euron hintaisen BoatVenture-passin, jolla saa rahanarvoisia etuja kohdesatamissa.  Passi oikeuttaa myös ohjelmalliseen kokoontumistapahtumaan Savonlinnassa. Tapahtumaan osallistuville on varattu lisämaksusta myös VIP-kiintiö Figaron häät -oopperaan.

Tapahtuman päätteeksi ”venturelaiset” ajavat seuraavana päivänä eskaaderissa Linnansaaren kansallispuistossa järjestettävään illanviettoon. Tarjolla on mm. järvikalakeitto, nuotiokaraoke ja palkintojenjako, jossa palkitaan mm. kauimpaa tullut vene, erikoisin vesikulkuneuvo, eniten rasteja kiertänyt vene, iloisin miehistö ja esimerkillisin varustelu. Tapahtuman päätteeksi lämpiävät saunat Oravin satamassa.

– Saimaa BoatVenturen tarkoituksena on paitsi aktivoida Saimaan veneilijät tutustumaan laajemmin järvialueensa palveluihin, myös tuoda vierasveneilijöitä kauempaa kokemaan upean vesistön mahdollisuuksia ja elämyksiä, Österlund kiteyttää ideansa.

Lisätietoja elämysseikkailusta: www.saimaalle.com

Lue myös nämä

X