Tilaa
Uutiset

F1 Liuzhou: Räjähdyksiä kisakaupungissa

01.10.2015

TekstiKiti Westerback

Etelä-Kiinan Liuzhoun kaupungissa tapahtui eilen kuolemaan johtaneita räjähdyksiä 15 eri paikassa. Kaupungissa järjestetään parhaillaan F1-veneiden MM-osakilpailu, jossa mukana ovat Sami Seliö ja Filip Roms.

Tiedotusvälineiden ensitietojen mukaan räjähdyksissä on kuollut ainakin kuusi ihmistä ja ainakin 13 loukkaantunut. Räjähdykset tapahtuivat eri puolilla Liuchengin kaupunginosaa Liuzhoussa keskiviikkona iltapäivällä paikallista aikaa.

– Tieto räjähdyksistä saavutti F1-varikon nopeasti. Kaupungin keskusta on käytännössä suljettu. Ohjelmassa olisi ollut illallinen kaupungin keskustassa, mutta se ei ole mahdollista. Myös taksiliikenne on täällä pysäytetty.

– Kilpailun järjestäjä vakuuttaa, että hotellissamme on turvallista ja kilpailu viedään aikataulun mukaisesti läpi. Hurja tilanne, sillä paikallisten tiedostusvälineiden tuottaman tv-kuvan perusteella osa räjähdyksistä oli todella voimakkaita. Minä, Filip ja tiimimme kaikki jäsenet ovat kunnossa, Seliö toteaa Liuzhousta.

Aika-ajot piti kovan tuulen vuoksi keskeyttää. Liu-joella Sami Seliö sijoittui neljänneksi ja Filip Roms 13:nneksi. Paalulta GP-osakilpailuun perjantaina klo 9.00 Suomen aikaa lähtee Philippe Chiappe.

Tapahtumaa voi seurata MM-sarjan nettisivuilta osoitteessa www.f1h2o.com.

MM-tilanne 3/6
1. Shaun Torrente 36
2. Philippe Chiappe 35
3. Youssef Al Rubayan 27
Erik Stark 27
5. Jonas Andersson 24
6. Filip Roms 19
Alex Carella 19
8. Francesco Cantando 9
9. Sami Selio 7
10. Marit Stromoy 6

 

Lue myös nämä

X