Tilaa
Uutiset

Finnmaster Husky – uusi alumiinivenesarja

09.09.2015

TekstiKiti Westerback

Yksi maamme suurimmista lujitemuoviveneiden valmistajista, kokkolalainen Oy Finn-Marin Ltd toi markkinoille uuden alumiinivenemalliston.

– Olemme pitkään seuranneet alumiinivenemarkkinoiden kehitystä Pohjoismaissa ja todenneet, että alumiiniveneet ovat täällä jäädäkseen. Olemme saanet viime vuosina paljon kyselyitä asiakkailtamme ja jälleenmyyjiltämme alumiiniveneistä ja halusimme vastata tähän kysyntään. Veneiden suunnittelu on tapahtunut samanaikaisesti muun tuotekehityksen rinnalla jo pidemmän aikaa. Prosessin aikana olemme halunneet varmistaa, että pienimmätkin yksityiskohdat alumiiniveneissämme ovat yhtä loppuun asti mietittyjä ja käytännöllisiä kuin lujitemuoviveneissämme, kertoo Oy Finn-Marin Ltd:n vientijohtaja Jarmo Kinnunen.

– Olemme valmistaneet lujitemuoviveneitä yli 25 vuotta ja sinä aikana oppineet, mitkä toiminnot ovat tärkeitä merellä ollessa. Olemme panostaneet siihen, että veneissä on
täydellinen keulan avotila, paras ajoergonomia, ylivertaiset tilaratkaisut ja niillä on turvallista matkustaa. Runko-ominaisuudet on suunniteltu yhdessä parhaiden venesuunnittelijoiden kanssa. Olemme onnistuneet luomaan hiljaisen, lujan ja tukevan rungon, joka on valmistettu 5083-alumiinista ja, jossa on erinomaiset ajo-ominaisuudet. Tämän olemme yhdistäneet nykyaikaisimpaan muotoiluun, sanoo Oy Finn-Marin Ltd:n tuotekehitysjohtaja Osmo Roukala.

– Luotettavuus, turvallisuus, sitkeys ja kestävyys olivat ominaisuuksia, jotka halusimme edustavan uutta sarjaamme. Ne ovat samat luonteenpiirteet, jotka kuvaavat Husky-koirarotua – siitä nimi Finnmaster Husky.

Husky R6 on myös saariston päiväretkille sopiva 5,86-metrinen yhteys- ja kalastusvene. Husky R7 on 6,45-metrinen vene päiväretkiin ja Husky R8 sarjan sporttinen 7,55-metrinen lippulaiva.

Tämän lisäksi Finn-Marin on esitellyt uuden 7,20-metrisen Finnmaster Pilot 7,0 Weekendin. Se on suunniteltu täydelliseksi viikonloppuveneeksi myös tilanteisiin, joissa päivä vesillä venyy suunniteltua pidemmäksi.

Kaikki veneet valmistetaan Suomessa yhtiön venetehtailla Kokkolassa ja Kalajoella.

Lisätietoja: www.finnmaster.fi

Lue myös nämä

X