Tilaa
Uutiset

Gripmarine laajentaa palvelujaan

28.07.2016

TekstiSatu Björn

KuvatGripmarine

Inkoolainen GripMarine on laajentaa palveluitaan veneilijöille. Ajanmukaisen telakoinnin ja veneiden ylläpitotoimintojen oheen palvelut laajenevat korjaamotoiminnalla. Tekniikan ja rakennevaurioiden korjauksien lisäksi Gripmarine pystyy hoitamaan syksystä alkaen myös hiekka-, teräsrae- ja kvartsikidepuhallukset.

Tällöin lasikuituveneiden pohjien puhdistus vanhoista eliönestomaaleista ja pohjamaaleista on nopeaa ja tarkkaa. Puhalletusta pinnasta voidaan löytää rakenteen virheet, tai ehjissä rungoissa gelcoatpinta on sellaisenaan valmis uudelleenpinnoitukseen.

Veden yläpuolisten osien rakennevaurioiden pinnoitukset voidaan tehdä topcoatilla tai polyuretaanimaalauksella, joko asiakkaan toivomuksen mukaan tai tapauskohtaisesti parhaaksi katsotulla menetelmällä. Usein maalaamalla saadaan sävyt helpommin vastaamaan veneen olemassa olevaa sävyä.

Veneen ikääntyessä gelcoatpinta pyrkii haurastumaan auringon ja hapen vaikutuksesta. Hyvä ja arvostettu ikääntynytkin vene saattaa usein kannattaa pinnoittaa uudelleen. Silloin vanha gelcoatpinta saa uuden tiiviin pinnan, joka vastustaa moninkertaisesti paremmin runkoa ympäristön ja ilmaston haasteilta. Tällöin voi myös toteuttaa haaveensa siitä väristä, jonka olisi aina halunnut veneeseensä.

Lisätietoja Gripmarine ja Yacht Painters

 

Lue myös nämä

X