Tilaa
Uutiset

Jälleen ennätyslehti

07.02.2008

TekstiKipparilehti

Juuri ilmestynyt Kippari on jälleen ennätyssuuri. Lehden sivumäärä on huikeat 350, missä lisäystä viime vuoden vastaavaan numeroon on 24 sivua.

Lehden suuri koko johtuu tietysti osin suuresta määrästä mainosmateriaalia, jonka maahantuojat ja valmistajat ovat halunnee tuoda julki juuri Venemessujen aattona. Sivumäärän lisäys johtuu silti myös siitä, että toimituksellisia sivuja on lisätty samassa suhteessa, kun ilmoitussivujen määräkin on kasvanut. Näin olemme voineet taata lukijoille tasapainoisen lehden, jossa riittää luettavaa – jokaiselle jotakin.

Myös ilmoitussivuilla on oma, tärkeä osuutensa lehden sisällössä. Niissä on paljon informatiivista tietoa veneistä: mittoja, painoja, varusteita ja hintoja. Ilman hyviä, alaan liittyviä ilmoituksia lehti saattaisi näyttää tyhjältä.

Myös lehtemme Ostajan opas on kasvanut entisestään. Se muodostaa jälleen kerran valtaisan tietopaketin, josta on varmasti iloa moniksi vuosiksi eteenpäin, kun esimerkiksi vuosien kuluttua halutaan tietoa määrätyn vuosimallin veneestä tai laitteesta.

Mukavia lukuhetkiä ennätys-Kipparin parissa.

Lue myös nämä

X