Tilaa
Uutiset

Käytetyt veneet mukana Naantalin Venemessuilla

20.05.2015

TekstiSatu Björn

Tulevana perjantaina alkavilla Naantalin Venemessuilla voi uusien veneiden lisäksi katsastaa myös käytettyjen veneiden tarjontaa. Esillä on niin yksityisten kuin yritystenkin käytettyjä veneitä. Suurin osa messuilla esillä olevista käytetyistä veneistä on keskikokoisia matkamoottoriveneitä, mutta joukossa on myös purjeveneitä ja pienempiä moottoriveneitä.

– Käytetyt veneet kiinnostavat messuyleisöä aikaisempien vuosien palautteen perusteella vähintään yhtä paljon kuin uudet veneet. Siksi on luontevaa, että olemme varanneet osan näyttelylaitureista käytetyille veneille, kertoo messujen projektijohtaja Tuomas Levanto.

Etukäteen eniten mielenkiintoa messuille saapuvista käytetyistä veneistä on aiheuttanut Urho Kekkosen vanha Kultaranta VI vene. Kyseessä on vuodelta 1973 oleva Finmar Commodore. Vene on tällä hetkellä turkulaisen yksityishenkilön omistuksessa ja veneelle on tarkoitus löytää uusi kippari Naantalin Venemessuilta.

Venemessujen ohjelma on tänä vuonna tehty vielä edellisvuosiakin tiiviimmäksi. Eri puolilla rantaa tapahtuvat ohjelmanumerot on suunniteltu etenkin lapsiperheiden viihtyvyyttä ajatellen.

Venemessujen odotettuja kohokohtia ovat projektijohtaja Levannon mukaan lasten suosikkihahmojen, kuten Ville Vikingin, Katti Matikaisen ja Muumin sekä Pikku Myyn vierailut. Lisäksi Levanto mainitsee laajasta ohjelmasta Fashion Teamin merelliset muotinäytökset ja sunnuntaina Miss Model of the World -osakilpailun voittajan kruunauksen.

– Ohjelmanumeroiden lisäksi rannassa on kaikkina messupäivinä mahdollisuus kokeilla erilaisia vesiharrastuksia. Suuri osa näyttelyveneistä on myös koeajettavissa joko messupäivän aikana tai päivän päätteeksi yhdessä näytteilleasettajan kanssa, Tuomas Levanto toteaa.

Naantalin Venemessut 22. – 24.5.2015 Naantalin Vierasvenesatamassa.

Aukioloajat: pe klo 15 – 20, la klo 10 – 18 ja su klo 10 – 17

Sisäänpääsymaksu: vapaa sisään pääsy

Naantalin Venemessujen ohjelma

 

Lue myös nämä

X