Tilaa
Uutiset

Kesätöitä!

12.01.2016

TekstiKiti Westerback

Tulevalle veneilykaudelle haetaan osaavaa, oma-aloitteista ja palveluhenkistä henkilökuntaa upeaan merelliseen ympäristöön.

Nauvon vierassatamassa on avoinna satamaisännän sekä kahvilavastaavan ja kahvilatyöntekijöiden paikat. Korpoströmiin haetaan satamaisäntää, tarjoilijoita, kokkia ja keittiöapulaista. Iniön Lanthandelin satamassa tarvitaan kauppa- ja kahvilatyöntekijöitä sekä satamaisäntiä. Örössä saavat töitä satamaisännät, oppaat, tarjoilijat, kokit, keittiöapulaiset ja hotellityöntekijät. Kökarissa Karlbyn satamassa tarvitaan kaupassa kassatyöntekijöitä.
Hakemukset: rekry@tritonmarin.fi

Pentalassa Pavenissa töitä saavat saari-isäntä/venekuljettaja, tarjoiljat, kokit ja keittiöapulainen.
Hakemukset: info@paven.fi

Pääkaupunkiseudulla Espoon Skata Marin kaipaa veneasemavastaavaa ja palvelutyöntekijöitä, Porkala Marin myymälä/kahvilatyöntekijöitä, tarjoilijoita, kokkeja ja keittiöapulaisia.
Hakemukset: porkala@tritonmarin.fi

Hakijoilta odotetaan asiakaspalveluhenkisyyttä, iloista ja positiivista asennetta sekä vastuuntuntoa.  Aikaisempi työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä ja kielitaito (suomi, ruotsi, englanti) katsotaan eduksi. Työntekijöiden tulee olla 18 vuotta täyttäneitä.

Porkkalassa, Nauvossa, Korpoströmissä sekä Iniössä on tarjolla kevyempää osa-aikaista työtä eritystukea tarvitseville nuorille.

Hakuaika päättyy 5.2.

Lue myös nämä

X