Tilaa
Uutiset

Kipparin messukilpailu. Käyttötestivene painoi 1373 kiloa. 2 täysin oikeaa arvausta.

21.02.2008

TekstiKipparilehti

Kipparin Venemessuilla järjestämä arvauskilpailu on ratkennut. Oikea vastaus Kipparin Käyttötestiveneen painoksi oli tasan 1 373 kiloa.
Täysin oikein arvanneita oli kaksi, kilon enemmän tai vähemmän arvanneita oli kaikkiaan 15.

4kisa

Kipparin Vene 08 Båt -messuilla järjestämään suureen arvauskilpailuun tuli peräti 8 155 vastausta. Tehtävänä oli arvata Kipparin viime kesän Käyttötestivene Bella 621:n, sen moottorin Mercury 135:n ja veneessä olleiden varusteiden yhteispaino. Vene oli täysin ajokunnossa ja suoraan käytöstä otettu.
Punnituksessa vene painoi 1 373 kiloa.

1kisa

Mittari kalibroitiin tarkasti nollaan, Käyttötesti-Bella koneineen ja varusteineen nostettiin puntarilla ilmaan ja oikea vastaus selvisi näytöltä: 1 373 kiloa!

2kisa

Täsmälleen oikein vastanneita oli kaksi. He olivat Kai Holm ja Markku Kasonen Helsingistä. Lähes oikean painon arvasi Elina Rankio Turusta. Kilon tarkkuudella oikein arvanneiden kesken suoritetussa arvonnassa voittajiksi nousivat Johan Skrifvars Vaasasta ja Saara Del Angel Vantaalta.

Kaikki voittivat 295 euron arvoisen Rymacon veneenkiinnityspaketin. Palkinnot toimitetaan voittajille.
Kaikki kilpailuun osallistuneet osallistuvat myös Yhtyneiden Kuvalehtien suurarvontaan, jossa voi voittaa omakseen ko. käyttötestiveneen ja 70 000 euroa rahaa tai vaihtoehtoisesti 100 000 euroa rahaa. Palkinto arvotaan syksyllä arvonnan sääntöjen (www.kuvalehdet.fi) mukaisesti.

Onnea kaikille voittajille!

5kisa

 

 

Lue myös nämä

X