Tilaa
Uutiset

Lahnakoski kasvaa ja uudistuu

15.12.2015

TekstiMarko Lysmä

Kokkolainen airotehdas Lahnakoski investoi uusien rakennusten lisäksi tuotantokoneiden uusimiseen ja kunnostamiseen kahden seuraavan vuoden aikana.

Joulukuun ensimmäisellä viikolla Lahnakoskella vietettiin rakennusten vihkiäisiä yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Toimitusjohtaja Kaj Sandström muisteli puheessaan yrityksen eri vaiheita vuosikymmenien ajalta. Juhlapuheissa painotettiin koulutuksen ja laadun tärkeyttä.

Kysyntä ja asiakkuuksien määrä on lisääntynyt vuosien varrella. Uudet tilat tulevat palvelemaan yrityksen tarpeita tehokkaammin ja luovat mahdollisuuden kasvaa edelleen. Uuden hallin läpi tulee kulkemaan vuosittain noin 70 000 paria airoja sekä muita veneilytarvikkeita noin 25 maahan.

Tänä päivänä kolmannen sukupolven johtamassa perheyrityksessä tukeudutaan vuosikymmenten saatossa syntyneeseen traditioon sekä katsotaan avarasti ja uteliaasti uuteen. Päätuotteina yrityksessä valmistetaan airoja, meloja, lipputankoja ja erilaisia veneilytarvikkeita sekä myös muita tuotteita asiakkaiden toiveesta. Liikevaihto yrityksessä on noin 1,7 M€ ja henkilöstömäärä keskimäärin 18 työntekijää. Kansainvälisyyden ansiosta yritys on kasvanut vuosien varrella Euroopan johtavaksi puuairojen valmistajaksi.

Lahnakoski

Lue myös nämä

X