Tilaa
Uutiset

Lammassaaren venesatamaan uusi isäntä

04.12.2015

TekstiSatu Björn

Lammassaaren venesataman New Port Imatran uusi isäntä on Janne Lappalainen. Janne aloittaa satamapäällikkönä ensi vuoden alussa, jolloin myös sataman operointi siirtyy New Port Imatra Oy:lle. Janne Lappalaisen varamiehenä toimii kaksoisveli Jonne.

 

”Muutokset eivät tapahdu hetkessä ja edessä on haastava, mutta kuitenkin mielenkiintoinen prosessi tuoda Lammassaaren satama tähän päivään. Vanhat laiturit uusitaan sitä mukaa, kun uusi satamakokonaisuus rakentuu alueen eteläpuolelle. Kaikki alueelle tehtävät toimenpiteet on sovittu Imatran kaupungin kanssa ja ovat osa alueen kokonaiskehittämistä”, kertoo Lappalainen.

 

Imatran satama on yksi Suomen suurimmista venesatamista noin 700 venepaikallaan. Yksi ensi veneilykauden tärkeimmistä kehityshankkeista on parantaa laituri- ja talvisäilytyspaikkojen vuokrausta. Tarkoituksena on siirtyä sähköiseen varauskalenteriin työn helpottamiseksi ja palvelun parantamiseksi. Sähköisestä varauskalenterista asiakas voi tulevaisuudessa varata veneelleen laituripaikan, talvisäilytyspaikan, vierasvenepaikan ja muut haluamansa palvelut.

 

Uuden satamayhtiön toiminta käynnistyy joulukuun aikana vaiheittain ja uudet palveluhinnastot julkaistaan heti tammikuun 2016 alussa, jolloin myös vuokraus alkaa. Helsingin venemessuilla New Portilla on oma palvelupisteensä osastolla 3 D 11, hallissa 3.

Sataman yhteystiedot

 

Lue myös nämä

X