Tilaa
Uutiset

Naantalissa suljetaan veneväylä viikonloppuna

26.05.2016

TekstiSatu Björn

Liikennevirasto on määrännyt liikenteen tilapäisen sulkemisen  Naantalin edustan veneväylille ja väyliä ympäröiville vesialueille  lauantaina 28. ja sunnuntaina 29. toukokuuta.

Väylät ovat suljettuina molempina päivinä klo 13-14.00 välisen ajan. Sulkeminen koskee  Tervi-Särkkä-Naantali –väylää, Naantalin sisäsataman väylää ja  Raumakarin väylää.

Syynä väylien ja vesialueiden tilapäiseen on formulaveneen näytösajot. Näytösajot liittyvät  viikonloppuna käynnissä oleviin Naantalin Venemessuihin.

Yleisöä pyydetään välttämään mainituilla vesialueilla liikkumista  Luonnonmaan Kultarannan ja Naantalin Vierasvenesataman välisellä  sekä sen välittömässä läheisyydessä. Formulaveneen näytösajoa toivotaan seurattavan omien veneiden sijaan turvallisesti rannalta. Naantalin Venemessut pahoittelee veneväylän käyttäjille  aiheutuvaa tilapäistä haittaa.

Naantalin Venemessut toivoo myös, että etenkin Naantalin lähialueelta  tulevat messuvieraat käyttäisivät julkista liikennettä messuille  saapuessaan ruuhkien välttämiseksi.

Lue myös nämä

X