Tilaa
Uutiset

Onko veneesi Teiskon alueen laiturissa – poliisi kehottaa tarkistamaan

Poliisi on takavarikoinut muun muassa yhden Artekno-merkkisen soutuveneen sekä kalastus- ja veneilytarvikkeita, joiden uskotaan olevan varastettuja ja peräisin Tampereen Teiskon alueelta.

05.10.2018

TekstiJukka Hiiro

Sisä-Suomen poliisi tiedottaa takavarikoineensa keskiviikkona rikostutkinnan yhteydessä veneitä ja veneissä olleeksi oletettua omaisuutta, joita on syytä epäillä varastetuiksi.

Poliisin mukaan on mahdollista, etteivät kaikki tavaroiden tai veneiden omistajat ole vielä huomanneet varkautta, ja kehottaa siksi Tampereen Teiskon alueella veneitä säilyttäviä tarkistamaan omaisuutensa.

Poliisi on takavarikoinut muun muassa yhden Artekno-merkkisen soutuveneen sekä kalastus- ja veneilytarvikkeita.

Jos omaisuutensa huomaa joutuneen rikollisten matkaan, voi rikosilmoituksen tehdä näppärästi netissä osoitteessa poliisi.fi. Poliisi muistuttaa, että ilmoituksessa tulisi yksilöidä varastettu omaisuus mahdollisimman tarkasti. Kertoa siis mitä on viety, sekä minkä merkkisestä ja mallisesta tuotteesta on kyse. Myös mahdolliset erityistuntomerkit auttavat omaisuuden jäljittämisessä ja edesauttavat näin palauttamista oikealle omistajalle.

Teiskon alueen rikoksiin liittyvistä havainnoista voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi. Otsikoksi poliisi pyytää laittamaan ”Teiskon veneet”.

Lue myös nämä

X