Tilaa
Uutiset

Paragon Yachts myyty Nimbus Boatsille

25.04.2008

TekstiKipparilehti

Ruotsalainen Nimbus Boats on ostanut suomalaisen Paragon Yachts Oy:n. Paragon 25 valittiin ”Näyttelyn veneeksi” tänä vuonna Helsingin Venemessuilla. Sen on suunnitellut Sakari Mattila, joka tunnetaan mm. Aquadorin luojana. Paragon 25 on suunniteltu kovaa keliä kestäväksi ja sellaisessa toimivaksi yhteysveneeksi.

Paragon Yachtsin oston kautta Nimbus haluaa vahvistaa entisestään asemaansa Pohjoismaiden johtavana moottoriveneiden valmistajana ja samalla kehittää voimakkaasti omaa mallistoaan. Paragon Yachtsilla on Nimbus Boatsin Lennart Svantessonin mukaan erittäin edistyksellinen ja mielenkiintoinen konsepti, jollaista muilla kilpailijoilla ei ole aikaisemmin nähty.

Mattilan mukaan Nimbus on osaamisellaan, laadullaan ja suurella jälleenmyjäverkostollaan paras omistaja vahvasti kasvavalle Paragonille. Sakari Mattila jatkaa edelleen Paragon-veneiden suunnittelijana ja odottaa mielenkiinnolla tulevaa yhteistyötä Nimbuksen kanssa. Työn alla on jo uusia Paragon-malleja eri tuotekehitysvaiheessa. Paragonin tuotanto jatkuu entisellään Suomessa.

Paragon 25 on ollut testissä Kipparissa 2/2008

Lue myös nämä

X