Tilaa
Uutiset

Puuveneitä laidasta laitaan esillä Uudessakaupungissa

Uudessakaupungissa järjestetään ensi laumantaina 18. elokuuta Puupaatei Pakkahuoneel -tapahtuma, jossa puuveneharrastajat tuovat omia veneitään muiden ihasteltaviksi tai ihmeteltäviksi Pakkahuoneen rantaan.

14.08.2018

TekstiJukka Hiiro

Uudessakaupungissa järjestetään ensi lauantaina 18. elokuuta Puupaatei Pakkahuoneel -tapahtuma, jossa puuveneharrastajat tuovat omia veneitään muiden ihasteltaviksi tai ihmeteltäviksi Pakkahuoneen rantaan.

Järjestäjän mukaan venekavalkadissa löytyy niin perinteisiä soutu-, moottori- kuin purjeveneitäkin. Tarkka määrä selviää vasta lauantaina, kun nähdään kuinka monta venettä paikalle on saapunut, mutta aiempina vuosina veneitä on ollut noin 40. Tapahtuma järjestetään nyt kuudetta kertaa.

Veneiden lisäksi tapahtumapaikalla on myyntikojuja, joissa myydään niin saaristolaisleipää, käsityöläisten tuotteita, tervaa kuin köysitöitäkin. Myynnissä on toki myös grillimakkaraa.

Vinkkejä puuveneilijöille tai sellaisista kiinnostuneille on antamassa puuvenekorjaaja- ja -veistäjä.

Ohjelmassa on esimerkiksi kello 13 Uudenkaupungin Laulu-Veikot, jotka esittävät ”lauluja mereltä”.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy yhteisöpalvelu Facebookista, jonka avointa tapahtumasivua pääsee lukemaan vaikka ei olisi palvelun käyttäjä esimerkiksi tästä linkistä.

Oikaisu 14.8.: Jutun tietoja tapahtuman ohjelmatarjonnasta on korjattu ja tarkennettu. Tapahtuma järjestetään nyt kuudetta, ei viidettä kertaa, kuten jutussa aiemmin mainittiin.

Lue myös nämä

X