Tilaa
Uutiset

Silveriltä täysin uusi malli perhe- ja mökkiveneluokkaan

Uudesta Silver Hawk BR:stä povataan malliston uutta vetonaulaa etenkin perhe- ja mökkiveneilijöiden keskuudessa.

23.12.2018

TekstiJukka Hiiro

Silver esittelee ensi vuoden Vene19-messuilla täysin uuden Hawk-mallin. Silver Hawk on toki ollut osa Silverin venemallistoa alusta lähtien, mutta helmikuun venemessuilla esiteltävä Silver Hawk BR on kuitenkin jotain täysin uutta.

Valmistajan mukaan kyseessä ei ole mikään kosmeettinen päivitys vaan venemalli on tehty alusta lähtien täysin uusiksi aina runkoa, sisätiloja ja ohjauspulpettia myöten. Mallin odotetaankin saavan suosiota esimerkiksi mökki- ja perheveneilijöiden parissa.

Uutuusmallin suunnittelusta on vastannut Silverin oma tuotekehitysosasto yhteistyössä suunnittelutoimisto Navia Designin kanssa.

Runkoa valmistaja kuvailee linjakkaaksi ja urheilulliseksi. Kulku on kuulemma pehmeää ja aallot leikkautuvat kevyesti. Vaikutteita uutuus on saanut vuosina 2016 ja 2018 lanseeratuista Eagle BR- ja Fox BR/Avant -malleista.

© Silver

Kuten aiemminkin, Silver Hawk BR:n kiertojäykkyys tulee alumiinirungosta, laidat muodostuvat umpinaisista laitakoteloista, jotka on täytetty vettymättömällä polyuretaanivaahdolla, ja rungossa käytetään ristikkäisiä rungon jäykisteitä ja poikittaisvahvikkeita. Sisätilat ovat puolestaan nyt lasikuitua ja käytännössä vailla saumoja.

Valmistaja vakuuttaa veneen olevan paitsi uppoamattoman myös erittäin merikelpoinen ja ketterä.

Ulkonäöllisesti venemallin merkittävimpiä muutoksia ovat juuri runkoprofiili sekä tuulilasimuotoilu.

Venettä tullaan myymään pääasiassa 100-hevosvoimaisella perämoottorilla, ja siitä löytyykin kiinteänä 115 litran polttoainetankki.

© Silver

© Silver

Lue myös nämä

X