Tilaa
Uutiset

Suomalainen Saxdor lähtee valloittamaan Yhdysvaltojen markkinoita

Suomalainen venevalmistaja Saxdor Yachts ja maailman suurin veneiden jälleenmyyjä MarineMax aloittavat yhteistyön maailman suurimmalla venemarkkinalla.

24.11.2021

Tekstikipparin toimitus

Kuvatvalmistaja ja kipparin arkisto

Saxdor Yachts, suomalainen start-up venevalmistaja, laajentaa toimintaansa USAn markkinoille uuden strategisen yhteistyösopimuksen avulla. Kumppanuus MarineMaxin kanssa käynnistyy vuoden 2022 aikana. MarineMax, jonka pääkonttori on Clearwaterissa, Floridassa, on USAn suurin huvialusten jälleenmyyjä, jonka myymäläverkostossa on lähes 80 liikettä eri puolilla Pohjois-Amerikkaa. Saxdor on tehnyt myös sopimuksen veneiden tuotannosta Pohjois-Carolinassa sijaitsevan Hermes Marine LLC:n kanssa.

Saxdorin veneet tulevat myyntiin MarineMaxin Floridan jälleenmyyntipisteisiin ja kapasiteetin kasvaessa myös muihin myyntipisteisiin.

Saxdor lanseerattiin vuonna 2020 ja sillä on tällä hetkellä myyntiä yli 40 maassa ja viidessä maanosassa. Venemallin suunnittelija on mm. Aquador- ja XO-veneistään tunnettu Sakari Mattila. Veneet rakennetaan Puolassa Saxdorin omassa veneveistämössä.

Lisätietoja Saxdor Yachts

Kippari on testannut Saxdor 200 Sport -veneen numerossa 5/2020.

 

Lue myös nämä

X