Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Uutiset

Terhi laajentaa 480-mallien tuoteperhettään – Uutuusmalli Terhi 480 TC

27.01.2021

Tekstijuha virtanen

Terhi toi viime kaudelle kaksi uutta mallia. Nyt kyseiset Terhi 480 BR ja 480 Sport saavat seurakseen kolmannen mallin. Uutuus on 480 TC, jolla korvataan valmistajan aiempi 475 Twin C. Odotukset uuden veneen suhteen ovat kovat, sillä sen edeltäjä oli Suomen ostetuin vene esittelyvuonnaan ja suosittu mökkiveneenä.

”Mallia uudistettaessa on huomioitu veneilijöiden palaute, säilyttäen parhaat ominaisuudet sekä hioen venettä vieläkin paremmaksi”, Terhi-tuotepäällikkö Jussi Virtanen kommentoi.

”Esimerkiksi veneen ohjauspulpetissa on entistä enemmän tilaa tarvittaville mittareille, navigaatiolaitteille sekä poppivehkeille”, Virtanen jatkaa.

Terhi 480 TC on kahdella pulpetilla varustettu, lähes viisi metriä pitkä avovene, jossa on tilaa viidelle hengelle. Se erottuu mallisisaristaan keulan avaramman avotilan ansiosta. Se on saatu aikaiseksi sisätilojen muutoksella. Pulpettien takana olevat erilliset istuimet on jätetty pois ja venettä ohjataan takapenkiltä. Siten pulpetit on saatu sijoitettua lähelle perää, mikä puolestaan laajentaa keulatilaa ja mahdollistaen kalastamisen ja isommankin lastin kuljettamisen.

Veneessä on kattavat säilytysratkaisut. Pulpettien etupuolella on tilavat säilytyslaatikot, jotka toimivat myös istuimina. Aivan keulassa on istuin, jonka sisälle mahtuu myös varusteita.

Veneen runkomateriaalina on Terheistä tuttu ABS-muovi kolmikuorirakenteella. Tyhjiömuovattujen kuorien välissä on täytteenä vettä hylkivä polyuretaanivaahto, joka toimii vahvistajana ja kellukkeena. Kerrosrakenne vaimentaa ääniä ja tekee veneestä uppoamattoman.

Veneen vakiovarustuksen lisäksi on saatavilla lisävarustemallisto, johon sisältyy muun muassa peräkuomu, jolle veneestä löytyy jo muista 480 malleista tuttu kuomutalli peräpenkin takaa. Kuomun saa siis piiloon aurinkoisina päivinä, kun sääsuojaa ei tarvita.

Veneen avotilaan saa asennettua aurinkotason, joka soveltuu myös esimerkiksi heittokalastukseen. Tuulilasin sivuille on mahdollista asentaa ruostumattomasta teräksestä valmistetut sivukaiteet ja keulaan tukevan keulakaidepari.

Lisätiedot Terhi ABS-Boats

 

Lue myös nämä

X