Tilaa
Uutiset

Silverin uusi tyyli on esitelty: Eagle BR 640

14.10.2015

TekstiAri Inkinen

Alumiiniveneuutuuksien joukkoon tuli Silver Eagle BR 640. Se edustaa modernia ja nuorekasta muotoilua, jonka yksityiskohdissa ei ole unohdettu veneiden varttunutta käyttäjäkuntaa.

Vene on yhdessä muotoilutoimisto Aivanin kanssa suunniteltu monenlaisiin tarpeisiin käyttäjien näkemyksiä kuunnellen.

Vaikka vene muuntuu moneksi, mitään laatikkoleikkiä Silverillä ei pelata. Eagle BR 640 muunnetaan ostajan tarpeisiin pääasiassa jo venettä tilattaessa, sillä erilaiset ratkaisut toteutetaan valmistusvaiheessa. Näin Silverin mukaan voidaan olla varmoja, että veneet ovat juuri sellaisia kuin halutaan, eikä missään ratkaisuissa ole oiottu.

Veneen käyttäjä puolestaan voi valita vaikkapa takapenkin asetuksen. Parilla kädenliikkeellä se muuntuu auringonotto- tai heittokalastustasoksi.

Uusi Eagle on Silverin uuden tyylin ensimmäinen edustaja. Jatkossa myös muissa veneissä tullaan käyttämään siitä tuttuja yksityiskohtia ja värimaailmaa.

Veneen pituus on 6,40 m ja leveys 2,25 m. Painoa on 840 kg ja suositeltu moottoritehoalue on 115-150 hv. Hinta tulee olemaan 31 900 euroa.

Suunnitteluvaiheessa olevan veneen yksityiskohtiin tulee vielä joitain muutoksia. Tuotanto alkaa tammikuussa ja vene esitellään Helsingissä Vene 2016 -näyttelyssä helmikuussa.

Lisätietoja: www.silverboats.fi

Lue myös nämä

X