Tilaa
Uutiset

Vene 19 Båt: Yamarinin pienin uutuus Suomen ensiesittelyssä venemessuilla

Yamarin 46 C on keskikonsolilla ja tuulilasilla varustettu 4,65-metrinen avovene.

03.02.2019

TekstiJukka Hiiro

Ensi viikonloppuna käynnistyvillä venemessuilla Helsingin Messukeskuksessa ovat luonnollisesti paikalla kaikki suomalaiset venevalmistajat. Niin myös Yamarin, joka esittelee messuilla ensi kertaa Suomessa mallistonsa pienimmän uutuuden Yamarin 46 C:n.

Yamarin 46 C on keskikonsolilla ja tuulilasilla varustettu 4,65-metrinen avovene.

”Yamarin 46 SC on toimiva ja tyylikäs kokonaisuus, jonka erinomaiset ajo-ominaisuudet takaavat turvallisen matkanteon kelissä kuin kelissä”, kertoo Yamarin-veneiden tuotekehitysjohtaja Anders Kurtén Inhan Tehtailta yhtiön tiedotteessa.

Valmistajan mukaan vene on mainio valinta myös ensiveneeksi, sillä se on johdonmukainen ja helppo käsiteltävä. Koeajolle emme ole vielä päässeet, mutta kuvien perusteella kuvailu osuu jotakuinkin oikeaan. Veneen kulkureitit ovat selkeät, varsinkin etutila vaikuttaa kokoluokan veneesksi avaralta ja keulakaiteet ovat mukavan jämerät.

Valmistajan mukaan myös säilytystilassa löytyy, sillä kaikkien vakiona pehmusteilla varustettujen penkkien alta löytyy säilytyslokeroita.

Jos haluaa takapenkkien lisäksi tyynyt myös eteen, peräkuomun, kaiteet myös taakse tai esimerkiksi satamapeitteen, ovat ne kaikki erikseen tilattavia lisävarusteita.

Mitä venemallin maailman ensi-iltaan tulee, ruotsalaiset ehtivät täpärästi ensin, sillä se esiteltiin ikävästi Göteborgin venenäyttelyssä vain viikkoa ennen Helsingissä järjestettäviä venemessuja.

Lue myös nämä

X