Tilaa
Uutiset

Veneilytarvikkeet ostetaan marketista

09.05.2017

TekstiAnu Kopola

KuvatJuha Virtanen

Kipparin lukijapaneelin kyselyyn vastanneista enemmistö (noin 80 prosenttia) ostaa veneilytarvikkeensa marketeista sekä tavarataloista. Lähes yhtä moni (75 prosenttia) käyttää erikoisliikkeiden palveluja tarvikkeita hankkiessaan.

Kipparin lukijapanelistit kertoivat ostotottumuksistaan huhtikuussa tehdyssä nettikyselyssä.

Veneilytarvikkeita ostetaan myös kotimaisista (34,4 prosenttia) sekä ulkomaisista (14,4 prosenttia) verkkokaupoista. Vastaajat pystyivät valitsemaan useamman vaihtoehdon, joten vastausprosentti kasvoi yli sadan.

Lähipiiri on hankinnoista tietoinen, sillä 71 prosenttia vastanneista ei ollut koskaan salaillut puolisolta tai perheeltä veneeseen tai veneilyyn liittyviä hankintoja. 13,3 prosenttia vastanneista kertoi salailleensa hankintoja harvoin ja 5,6 prosenttia joskus.

Kyselyyn vastasi 90 Kipparin tilaajaa. Kysyimme ja saimme myös palautetta lukijoiltamme:

”Parasta ovat vene-esittelyt, vaikken olekaan juuri vaihtamassa omaa venettä. Saahan sitä haaveilla…”

”Arronet hiljainen kiitäjä. Maailmaan sanotaan mahtuvan ääntä, mutta vesille se ei sovi. Hienoa, että on kiinnitetty huomiota muiden ominaisuuksien lisäksi myös hiljaisuuteen.”

”Parhaimpia juttuja ovat olleet omistajien kertomukset veneistään ja niiden kunnostuksista ja varusteluista.”

”Viime aikojen lehdet ovat olleet varsin monipuolisia ja kiinnostavia. On ollut juttuja joihin olen aluksi suhtautunut varauksella, mutta lukemisen edistyessä mieli on muuttunut.”

Kaikki kommentit ovat meille erityisen tärkeitä, sillä niiden avulla kehitämme Kipparia.

Osallistu lukijapaneeliin

Haluatko sinä osallistua Kippari-lehden lukijapaneeliin ja lehden kehittämiseen?

Liity paneeliin täällä.

Paneeliin osallistuneet ovat mukana kuukausittaisissa lahjakorttiarvonnoissa. Lehden sisältökysymysten lisäksi paneelissa kysytään lehdessä olevasta mainonnasta.

Seuraavassa kyselyssä kysymme, paljonko rahaa veneilyharrastukseen uppoaa vuosittain. Kerromme vastauksista seuraavassa Kipparissa.

Lue myös nämä

X