Tilaa
Uutiset

Vielä ehtii ehdottaa vuoden veneilytekoa

Onko sinulla mielessä jokin esimerkillinen teko, henkilö tai vaikkapa taho, joka on vuoden 2018 aikana toiminnallaan auttanut harrastajia kohti parempaa veneilykulttuuria ja kaikkinaista yhteistyötä? Jouluun asti on aikaa ehdottaa!

05.11.2018

TekstiJukka Hiiro

Veneilykauden lähestyessä taas vääjäämättä loppua, etsii Veneilytoimittajat ry. jälleen ”esimerkillistä tekoa, toimintaa tai henkilöä, joka on kannustanut kaikkia vesilläliikkujia parempaan veneilykulttuuriin ja sujuvaan yhteispeliin vesillä”.

Tunnustuksella voidaan palkita yhtälailla yksityishenkilö, yritys, asia kuin tapahtumakin. Niin ikään sellaiseksi voidaan valita valtakunnallinen tai paikallinen ilmiö. Tärkein valintaperuste on se, että palkittavalla taholla tai asialla on ollut aidosti merkitystä veneilyharrastuksen edistämiselle ja veneilyturvallisuuden parantamiselle.

Ehdotukset voi lähettää Veneilytoimittajat ry:n johtokunnan sihteerille sähköpostiosoitteeseen lena@finnboat.fi. Ehdotukset tulee lähettää jouluun 2018 mennessä.

Veneilytoimittajat ry:n johtokunta valitsee tunnustuksen saajan ja palkinto luovutetaan saajalle Helsingin Vene 19 Båt -messujen lehdistötilaisuudessa kevättalvella.

Lisäksi voittajaehdotuksen tekijä pääsee osallistumaan ilmaiseksi Veneilytoimittajat ry:n seminaariristeilylle Tukholman Allt för Sjön -messuille maaliskuun alussa.

Lue myös nämä

X