Tilaa
Uutiset

Yamahan sähköperämoottorimalliston uutuudet M32, MX18 ja MS20

Yamahan uudistunut sähköperämoottorimallisto sisältää makean veden mallien lisäksi merivesikäyttöön tarkoitetun uutuusmallin.

30.09.2019

TekstiSatu Björn

KuvatValmistaja

Uutuusmallit M32 ja MX18 täydentävät M20- ja M26-mallien valikoimaa.

M32:ssa on 32 kg:n työntövoima, kallistettava ja jatkettava ohjausvarsi sekä painonappitoiminen näyttö akun varaustason tarkistukseen. Moottorin syvyyden säätö toimii pikalukituksella, ja irrotus ja varastointi sujuu yhdellä kädellä.

Yamaha M32

MX18 on peräpeiliin kiinnitettävä kevyt sähköperämoottori. Sen teleskooppista ohjausvartta voidaan pidentää 15 cm. Varren lukituskiinnikkeessä on 10-asentoinen pikalukitus. Akun varaustason voi myös tässä mallissa tarkistaa painonapista.

MS20 vaativaan merikäyttöön

Korroosiosuojauksella varustettu uusi MS20-malli on suunniteltu kestämään käyttöä suolavedessä. MS-sarjan sähkömoottoreiden ohjauskortit ja piirilevyt on suojattu tehokkaasti merikäyttöön soveltuvalla uretaanilla. Elektroniikka on täysin koteloitu.

Moottoriosa on raepuhallettu ja pinnoitettu alumiinilla oksidoitumisen ja ruostumisen ehkäisemiseksi. Moottorin suojaus on viimeistelty pinnan jauhemaalauksella. MS20 tuottaa 20,4 kiloa työntövoimaa.

Yamaha MS20

Kaikissa malleissa on Digital Maximizer -järjestelmä, mikä valmistajan mukaan tarjoaa jopa viisi kertaa pidemmän käyttöajan yhdellä latauksella. Esimerkiksi uistelussa veneen nopeuden voi valita tarkasti, jolloin moottori kuluttaa vain tarvittavan määrän virtaa.

Lisätiedot Yamaha Motor

Lue myös nämä

X