Tilaa
Jutut

Faster-veneiltä kaksi täysin uutta mallia ensi kaudelle – Faster 570 CC ja 570 SC

Täysalumiinisten avoveneiden valmistaja Juha Snell Oy tuo kaudelle 2020 kaksi täysin uutta mallia. Uutuusveneiden ensiesittely on helmikuun Vene 20 Båt -messuilla.

23.11.2019

TekstiSatu Björn

KuvatValmistaja

Uutuusveneet ovat mallimerkinnältään Faster 570 CC ja Faster 570 SC. Veneiden runkopituus on 5,7 metriä ja kokonaispituus 6,15 metirä.

Molemmat mallit ovat muunneltavissa vapaa-ajan huviveneeksi, kalastukseen tai työkäyttöön. Sopiva moottoriteho on 80-115 hevosvoimaa. Pulpettiin mahtuu jopa 12-tuumainen näyttö.

Veneissä on uudistettu muotoilu, aina rungosta pulpetteihin sekä värimaailmaan. Veneen kaiteet, tuulilasin karmit, penkit ja rotaatiovalulla valmistetut osat kuten laatikot, pulpetin runko ja uimatasot ovat väriltään mustat. Korkea, lasista valmistettu tuulilasi suojaa veneen takaosassa matkustavia viimalta ja roiskeilta. Lisävarusteena on saatavilla tuulilasinpyyhin.

570 SC -mallissa ohjauspulpettien väliin on asennettu kiinteä, yksiosainen väliovi, joka parantaa tuulensuojaa. Väliovessa on kaasujousitus.

Veneiden istuimien lisävarusteina saatavien pehmusteiden väri on valittavissa kahdesta eri vaihtoehdosta, musta-harmaana tai raidallisena. Sisälaidoissa on Fasterin alumiinikiskot, joihin voidaan nopeasti asentaa muun muassa lisäpenkkejä ja säilytyslaatikoita omien käyttötarpeiden mukaan.

Lisätiedot Faster

Lue myös nämä

X