Tilaa
Jutut

Vene 18 Båt: Messujen isot matkaveneuutuudet

04.02.2018

TekstiTimo Sarkkinen Satu Björn

Venenäyttelyssä on aina sijaa myös unelmille. Miltä tuntuisi viettää kesäpäivää matkaveneessä, jossa matkustusmukavuus ja veneen suorituskyky on huipussaan? Tässä muutama poiminto messujen tarjonnasta.

Sunseeker Predator 50. Uutuusmalli tarjoaa loisteliaat sisätilat kahdessa kerroksessa, ja kelin salliessa maisemista kelpaa nauttia myös keulakannen ja perän aurinkotasolla. Voimanlähteinä on kaksi Volvo Pentan D8 600 -dieselmoottoria, jotka antavat noin 34 solmun huippunopeuden.

Galeon 470 Sky. Miltähän tuntuisi viettää kesäpäivää veneessä, jonka perässä on sivuille avautuvat terassit? Sellainen on lisävarustepaketin kanssa luksusjahtimaista tunnelmaa huokuva uutuus Puolasta. Vene on tilattavissa joko akselivetoisena tai IPS-vetolaitteella. Osasto 7g128.

Targa 46 on 44-mallin pohjalta pidennetty lippulaiva. Lähes 15-metrisessä veneessä on valinnanvaraa sen suhteen, mihin lisäsentit hyödynnetään. Konehuoneeseen mahtuu jopa kaksi Volvo Pentan IPS 800 -dieseliä, jotka tuottavat yhteensä noin 1200 hevosvoimaa. Osasto 7f130.

Lue myös nämä

X