Tilaa
Jutut

Veneilijöitä kannustetaan viemään kaverit vesille

Kampanjan tavoitteena on julistaa veneilyn ilosanomaa erilaisten tapahtumien ja tempausten avulla ja houkutella uusia harrastajia aalloille.

23.05.2018

TekstiJukka Hiiro

Veneilijöitä kannustetaan jälleen kesäkuussa viemään kaverit vesille tai järjestämään joku muu veneilyaiheinen tempaus. Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Yhdessä vesille -kampanja järjestetään 8.-10. kesäkuuta.

Suomen purjehdus ja veneily yhdistyksen (SPV) järjestämän kampanjan tavoitteena on ”tuoda veneilyn ilosanomaa esiin erilaisten tempausten ja maksuttomien tapahtumien avulla”. Tavoitteena on tuoda veneily  näkyviin ja kuuluviin ja sen myötä houkutella lisää harrastajia vesille.

Esimerkiksi yksityishenkilöitä kannustetaan viemään kampanjaviikonloppuna vaikka kavereitaan vesille ja seurat voivat järjestää vaikkapa yhteisreissun johonkin saaritukikohtaan. Kampanjassa voi olla mukana myös sosiaalisessa mediassa jakamalla veneilyaiheisen kuvan tunnisteella #yhdessävesille.

Seurat joilla on jo jokin tapahtuma järjestettynä kyseiselle viikonlopulle voivat liittää sen osaksi kampanjaa ilmoittamalla siitä SPV:n verkkosivujen kautta osoitteessa spv.fi/yhdessavesille.

Suomen purjehdus ja veneily yhdistys SPV:n mukaan kampanja otettiin viime vuonna hyvin vastaan, ja seurat, luokat ja yksityishenkilöt järjestivät kaikkiaan 25 tapahtumaa eri puolilla maata.

Lue myös nämä

X