Tilaa
Testit

Esittelyssä Buster XXL – Pala palalta heittokuntoon

Tehtaan kalastusherkuilla maustettu Buster XXL on tukeva heittoalusta, mutta edelleen myös helposti lähestyttävä yleisvene. Paitsi ehkä hinnaltaan.

19.03.2021

Tekstija kuvat timo sarkkinen

Kenelle: Rannikolla liikkuvalle heittokalastajalle, joka haluaa saman kaluston palvelevan myös konstailemattomana yleisveneenä.


Busterin kalavene- filosofia on ollut viime vuosina selkeä: ei tarjota valmista Fish-mallia vaan tehtaan erikoisvarusteita, joilla perusmallinen vene muuntuu heittokalastuksen vaatimuksia vastaavaksi. Niihin malleihin joihin varusteet on suunniteltu, ne voidaan asentaa myös jälkikäteen.

Paloittain markkinoitavat kalastusvarusteet tulivat ensin pieniin S- ja M-malleihin, ja viime kaudesta lähtien sellaisia on saanut tuoreimpiin XL- ja XXL-malleihin.

Syksyllä 2019 uudistunut XXL on Buster-perheen neljänneksi kookkain avovene Phantomin, SuperMagnumin ja Magnumin jälkeen. Pituutta sillä on 6,25 metriä ja leveyttä 2,2 metriä. ”Kalamausteet” on suunniteltu istumaan myös sisarmalli XL:ään, joka testattiin Kipparin numerossa 11/2019.

Lue kaikki

MOOTTORI­VENEISTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X