Tilaa
Jutut

Uiva 2019 Flytande -näyttely avautuu torstaina – Tiedot tarjonnasta, ohjelmasta ja lipuista tässä jutussa

Moottoriveneitä esillä on jollasta jahtiin, ja kaikki kokoluokat, malliversiot sekä uutuudet ovat tutustuttavissa. Myös pienveneet ovat kattavasti edustettuna.

14.08.2019

TekstiJukka Hiiro

Suomen merkittävin venealan ulkonäyttely Uiva 2019 Flytande avautuu jälleen torstaina Helsingin Lauttasaaressa.  Näyttelyssä on esillä miltei 300 eri venettä, ja oheisohjelma ja -tarjonta on runsaampaa kuin koskaa. Tällä kertaa mukana ovat myös vapaa-ajan kalastusveneet, tarvikkeet ja vinkit.

Kipparin koeajolaiturissa testiajoja tehdään perinteiseen tapaan joka päivä, mutta perjantaina on myös näyttelyn suuri koeajopäivä, kun kello 16 lähtien joka laiturilla on tarjolla veneiden koeajomahdollisuuksia. Kipparin koeajoveneet löydät täältä.

Uivassa on esillä enemmän purjeveneitä kuin missään muussa maamme tapahtumista. Tapahtumassa on ainutkertainen mahdollisuus nähdä purjeveneet täydessä purjehduskunnossa mastoineen, purjeineen ja köysineen.

Moottoriveneitä esillä on jollasta jahtiin, ja kaikki kokoluokat, malliversiot sekä uutuudet ovat tutustuttavissa. Myös pienveneet ovat kattavasti edustettuna.

Kalastajille tarjolla on paitsi varusteita ja veneitä, myös tietoiskuja, esityksiä sekä opastusta. Niinikään varusteissa löytyy kaikenlaista moottoreistä plottereihin ja laitureista vaatteisiin.

Lapsille voi lainata maksutta pelastusliivit ja koiratkin ovat alueelle tervetulleita.

Koska parkkipaikkoja on rajallisesti, ilmainen kyyti kuljettaa vierailijoita Lauttasaaren metroasemalta näyttelyalueelle.

Näyttelyn järjestää Suomen venealan keskusliitto Finnboat ry.

Lue myös nämä

X