Tilaa
Näyttelyt

Vene 19 Båt: Wallakselta uudet IoT:tä hyödyntävät venelämmittimet

Kaarinalainen Wallas-Marin Oy on julkaissut uuden IoT:tä hyödyntävän venelämmitinsarjan, joka tuo modernit ominaisuudet myös veneisiin älykkään ohjausohjelmiston sekä matkapuhelinsovelluksen kautta.

12.02.2019

TekstiSatu Björn

KuvatValmistaja

Lämmittimiä ohjataan joko kiinteästi asennettavalla ohjauspaneelilla tai matkapuhelinsovelluksella. Ohjauspaneeli on varustettu Bluetooth- sekä WiFi-verkkoteknologialla, joten lämmittimen ohjaus ja lämpötilan sekä akkujännitteen monitorointi onnistuu myös etänä internetin kautta. Laitteet tukevat järjestelmäintegrointia veneen älynäyttöjen kanssa, saatavilla mm. Askeladden C-command sekä Buster Q-järjestelmiin.

Toimiakseen mahdollisimman energiatehokkaasti uudet lämmittimet hyödyntävät Wallaksen kehittämiä GreenBoost-polttimia.

Uusi tuoteperhe sisältää ilmalämmittimiä jotka lämmittävät ilmaa ja puhaltavat sen putkistojen kautta veneen sisätiloihin.

”Veneet ovat haastava lämmitysympäristö, koska venemallit ovat hyvin erilaisia ja eri tilojen lämmöntarve vaihtelee veneen rakenteiden, ulkolämpötilan sekä veden lämpötilan mukaan. Uusi ohjausjärjestelmämme hyödyntää langattomia lämpötila-antureita sekä ennakoivaa lämmitysautomatiikkaa ylläpitääkseen tasaisen lämpötilan”, kertoo Wallas-Marin Oy:n toimitusjohtaja Jussi Oksanen.

Venemessuilla Wallas-lämmittimet osastolla 5R31.

Lue myös nämä

X