Tilaa
Näyttelyt

Vene 19 Båt: Yamarinilta veneilijän oma mobiilisovellus – Yamarin App

Ilmainen Yamarin App -mobiilisovellus sisältää mm. mm. veneen sekä moottorin käyttöohjeet sekä automaattisen lokikirjan, joka tallentaa ajoreitin ja matkan pituuden lisäksi myös polttoaineen kulutuksen ja säätiedot.

11.02.2019

TekstiSatu Björn

KuvatValmistaja

Kauden 2019 Yamarin-uutuusmallien Yamarin 88 Day Cruiserin ja Yamarin 63 Bow Riderin vakiovarustukseen kuuluu  infotainment-järjestelmä Yamarin Qjoka välittää omalle mobiililaitteelle tiedon veneen sijainnista, akun jännitteestä ja polttoaineen määrästä. Yamarin Q:n suuri kosketusnäyttö yhdistää elektroniset kartat, ajotietokoneen ja viihdejärjestelmän osaksi moottoriveneen perusvarustusta. 

Linux-pohjainen Yamarin Q on Suomessa kehitetty yhdistetty ajotietokone ja infotainment-järjestelmä.

Mobiilisovelluksen lokikirja käyttää puhelimen omaa paikannusjärjestelmää ja toimii siten myös ilman veneen Q-järjestelmää. Lokikirjan matkatietoja ja kuvia voi myös jakaa suoraan sovelluksesta ystäville. Kun veneessä on Yamarin Q, lokikirja synkronoi infotainment-järjestelmän tallentamat sijaintitiedot pilvipalvelun kautta sovellukseen.

Yamarin-mobiilisovellus on saatavilla ilmaiseksi sekä Applen laitteisiin App Storesta ja Android-laitteisiin Google Play -palvelusta.

Lisätietoja venemessuilla Yamarinin osastolta 6f48.

Lue myös nämä

X